Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kırklareli’nde 4-6 yaş Kur’an kurslarının yıl sonu etkinliği düzenlendi

Kırklareli İl Müftülüğü, Sungurbey Camii’nde 4-6 yaş Kur’an kursları için yıl sonu etkinliği düzenledi. Vali Uğur Turan, eşi Nihal Turan ve velilerin katıldığı programda çocuklar Kur’an tilaveti ve gösteriler sundu. Turan, çocukların eğitimlerine teşekkür etti.

Kırklareli İl Müftülüğü, Sungurbey Camii'nde 4-6 yaş Kur'an kursları için

Kırklareli’nde Kur’an Kursu Yıl Sonu Etkinliği Yapıldı

Kırklareli İl Müftülüğü tarafından 4-6 yaş grubu çocuklar için Kur’an kursu yıl sonu etkinliği gerçekleştirildi.

Etkinlik, Sungurbey Camii Konferans Salonu’nda düzenlendi. Programa, Vali Uğur Turan, eşi Nihal Turan, veliler ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşti. Küçük öğrenciler, etkinlikte Kur’an-ı Kerim okumanın yanı sıra, hazırladıkları çeşitli gösterileri sahnelediler.

Vali Turan, program sırasında yaptığı konuşmada, Kur’an-ı Kerim’i doğru bir şekilde okuma ve anlama becerisi kazanan çocuklara teşekkür etti. “Müftülüğümüze bağlı camilerde sunulan yüz yüze eğitimle, değerlerimizi öğrenen bu cennet çiçekleri olarak adlandırdığımız çocuklarımızla bir araya gelmekten mutluluk duyuyoruz,” sözlerini ekledi.