Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Kırıkkale’deki Kimya Fabrikasında Yangın Çıktı, Ekipler Müdahale Ediyor

    Kırıkkale’nin Yahşihan ilçesindeki Bahadır Kimya Fabrikası’nda bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. 8 bin 640 metrekarelik alanda süren alevlere çok sayıda ekip müdahale ediyor. Yangın, özellikle üretim alanında etkili oldu ve havadan görüntülendi.

    Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesindeki Bahadır Kimya Fabrikası'nda bilinmeyen bir nedenle yangın

    Kırıkkale’de Yangın Dumanları Yükseliyor

    Kırıkkale’nin Yahşihan ilçesindeki Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan Bahadır Kimya Fabrikası’nda yangın çıktığı bildirildi. Yangının nedeni henüz belirlenemedi fakat alevlerin kısa sürede yayılmasıyla birlikte olay yerine çok sayıda itfaiye ve acil durum ekibi yönlendirildi.

    Ekipler Müdahale Ediyor

    8 bin 640 metrekarelik kapalı alana sahip olan fabrikada, madeni yağ üretimi yapılmaktaydı. Yangının başladığı yerin ise üretim alanı olduğu kaydedildi. Kısa süre içerisinde büyüyen alevlerin kontrol altına alınması için ekiplerin mücadelesi sürüyor. Kırıkkale’nin merkezinin yaklaşık 60 kilometre uzağında bulunan bu tesiste, yangın nedeniyle büyük bir duman bulutu oluştu. Havadan çekilen görüntüler, fabrikada yaşanan dehşeti gözler önüne serdi.

    Ekiplerin yangını söndürme çalışmaları, süratle devam ediyor.