Kırıkkale’de Jandarma, Silahla Tehdit Suçundan Aranan Hükümlüyü Yakaladı

1 Min Read

Kırıkkale’de Silahla Tehdit Suçundan Hükümlü Yakalandı

Kırıkkale’de gerçekleştirilen bir jandarma operasyonunda, “silahla tehdit” suçundan 1 yıl 10 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası olan bir hükümlü gözaltına alındı.

Elde edilen bilgilere göre, Kırıkkale İl Jandarma Komutanlığı, aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürüttüğü çalışmalar sırasında, F.K. (25) isimli kişiyi tespit etti. Yapılan operasyonla gözaltına alınan F.K., jandarma ekiplerince adliyeye sevk edildi.

Hükümlü Tutuklandı ve Cezaevine Gönderildi

Mahkeme önüne çıkarılan F.K.’nın hapis cezası kesinleştiği için tutuklanarak, Keskin Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na teslim edildi. Jandarma ekipleri, aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalara aralıksız devam ettiğini bildirdi.

Bu gelişme, Kırıkkale’de asayişin sağlanması adına atılan önemli adımlardan biri olarak değerlendiriliyor.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version