Kırıkkale’de İş Kazası: İki İşçi Hayatını Kaybetti
Kırıkkale’de, Yahşihan Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren bir fabrikada meydana gelen trajik bir iş kazasında iki çalışan hayatını kaybetti. Olay, Mach-Tech adlı firmada hava kazanı üzerinde gerçekleştirilen çalışmalarda gerçekleşti.
Contents
Facia Detayı: Sac Levha İşçilerin Üzerine Düştü
Edinilen bilgilere göre, işçilerden Mutlu Atay (56) ve Tekin Omay (58), yaklaşık 3 ton ağırlığında bir sac levhanın kayması nedeniyle talihsiz bir şekilde onun altında kalarak olay yerinde yaşamlarını yitirdi.
Olay Sonrası Gelişmeler
Kazanın ardından ihbar üzerine hızlıca sağlık ve jandarma ekipleri olay yerine intikal etti. İlk kontroller sonucu, iki işçinin de yaşamlarını yitirdiği tespit edildi. Bu trajik olayla ilgili olarak Cumhuriyet Savcılığı tarafından kapsamlı bir soruşturma başlatıldığı bildirildi.

