Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Kırıkkale’de Devrilen Un Yüklü Tır, Kaza Sonrası 9 Saatte Alev Aldı

    Kırıkkale’de O.B. yönetimindeki un yüklü tır, Balaban Köprüsü’nde devrildi. Sürücü ağır yaralanırken, tır 9 saat sonra yanmaya başladı. Yangına itfaiye müdahale etti ve kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

    Kırıkkale'de O.B. yönetimindeki un yüklü tır, Balaban Köprüsü'nde devrildi. Sürücü

    Kırıkkale’de Devrilen Tırda Yangın Çıktı

    Kırıkkale’de bir köprüde devrilen un yüklü tır, kazadan dokuz saat sonra alev aldı.

    Bu talihsiz kaza, sabah saatlerinde Kırıkkale-Ankara D200 karayolu üzerindeki Balaban Köprüsü’nde gerçekleşti. İncelenen bilgilere göre, O.B. isimli sürücünün kullandığı 55 AHZ 246 plakalı tır, direksiyon hakimiyetini kaybedince köprüde bulunan demir bariyerleri aşarak yaklaşık dört metre derinliğindeki dere yatağına düştü. Bu kaza sonucunda sürücü O.B. ağır yaralar aldı ve tırın içinde bulunan un çuvalları etrafa dağıldı.

    Olayın duyulmasının ardından 112 Acil Çağrı Merkezi aracılığıyla sağlık, polis ve jandarma ekipleri hızla olay yerine yönlendirildi. Yaralı sürücü ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi edilmeye başlanırken, O.B.’nin durumunun ciddi olduğu bildirildi.

    Yangın Kontrol Altına Alındı

    Yaklaşık dokuz saat sonra devrilen tırda henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. İtfaiye ekipleri, olay yerine sevk edilerek alevleri kontrol altına almayı başardı. Ancak bu yangın sonucunda tırda önemli derecede hasar meydana geldi.

    Olayla ilgili olarak geniş çaplı bir soruşturma başlatıldığı öğrenildi.