Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kırıkkale’de Dernek Binasına Yapılan Kumar Operasyonunda 12 Kişiye 110 Bin Lira Cezai İşlem Uygulandı

Kırıkkale’de Çiçekçileri Sevenler Derneği’nde düzenlenen kumar operasyonunda 12 kişiye toplam 110 bin 964 lira ceza uygulandı. Dernek Başkanı Y.D. ‘kumar oynanması için yer sağlama’ suçlamasıyla işlemlere tabi tutuldu. Kumar malzemelerine ise el konuldu.

Bu haberin fotoğrafı yok

Kırıkkale’de Kumar Operasyonu: 12 Kişiye Cezalar Kesildi

Kırıkkale’de gerçekleştirilen bir kumar operasyonu, polis ekipleri tarafından dernek binasında düzenlendi. Bu operasyon sonucunda, toplam 12 kişiye 110 bin 964 liralık idari para cezası uygulanarak dikkat çekici bir uygulama gerçekleştirildi.

Derneğe Baskın: Kumar Oynayanlar Yakalandı

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi tarafından, Cumhuriyet Başsavcılığı’nın emirleri doğrultusunda Yeni Doğan Mahallesi’nde bulunan Çiçekçileri Sevenler Derneği’ne düzenlenen baskında, dernek salonunda 3 ayrı masada kumar oyunları oynandığı tespit edildi. Operasyon neticesinde, derneğin başkanı Y.D. “kumar oynanması için yer sağlama” suçlamasıyla gözaltına alındı.

Baskında yakalanan 12 kumar oyuncusuna, kişi başı 9 bin 247 lira olmak üzere toplamda 110 bin 964 lira ceza kesildi. Emniyet güçlerinin ifadelerinin ardından serbest bırakılan şüpheliler, yasal süreç hakkında bilgilendirildi.

Kumar Malzemelerine El Konuldu

Ahlak Büro Amirliği ekipleri, kumar masalarında tespit edilen malzemelere de müdahale ederek toplam 11 bin lira değerinde kumar malzemesine el koydu. Bu operasyon, Kırıkkale’deki kumar faaliyetlerine karşı duyulan hassasiyetin bir göstergesi olarak kayıtlara geçti.