Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Kırıkhan’da Yangında Dumandan Etkilenen 3 Yaşındaki Asaf Şahbaz Hayatını Kaybetti

    Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde çıkan yangında 3 yaşındaki Asaf Şahbaz hayatını kaybederken, annesi yaralı olarak kurtarıldı. Yangın sonrası hastaneye kaldırılan Asaf, 7 gün süren tedavi sürecinin ardından yaşamını yitirdi. Cenazesi Kırıkhan Asri Mezarlığı’na defnedildi.

    Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde çıkan yangında 3 yaşındaki Asaf Şahbaz hayatını

    Yangında Hayatını Kaybeden 3 Yaşındaki Çocuk Tüm Çabalara Rağmen Kurtarılamadı

    Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde bulunan 408 Evler Mahallesi’nde meydana gelen trajik bir yangında, 3 yaşındaki Asaf Şahbaz yaşamını yitirdi. Yangın, bilinmeyen bir sebeple bir evde başladı ve içerideki anne ile çocuğu mahsur bıraktı.

    Olayın ardından çevredekiler durumu acil yardım ekiplere bildirdi. Hızla olay yerine intikal eden polis, ambulans ve itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederken dumandan etkilenen anne ile baygın vaziyetteki Asaf’ı kurtardı. Sağlık ekipleri, ilk müdahalelerini gerçekleştirdikten sonra yaralı ikiliyi hastaneye kaldırdı.

    Hastaneye yetiştirilmesinin ardından tedavi altına alınan 3 yaşındaki Asaf Şahbaz, 7 gün süren yaşam mücadelesinin ardından hayatını kaybetti. Küçük Şahbaz’ın cenazesi Kırıkhan Asri Mezarlığı’na defnedilirken, yaralı olarak kurtarılan annenin sağlık durumunun ise iyi olduğu öğrenildi.

    Bu üzücü olay, mahallede büyük bir üzüntüyle karşılandı.