Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kınık’ta Polisten Şüpheliye Yönelik Operasyonda Ruhsatsız Silah ve Mühimmat Ele Geçirildi

İzmir’in Kınık ilçesinde polis, B.Y. adlı şüphelinin evinde ruhsatsız silah ve mermiler buldu. 5 Kasım’da yapılan operasyonda tabanca ve otomatik tüfek ele geçirildi. B.Y. ifadesinin alınmasının ardından serbest kaldı.

İzmir'in Kınık ilçesinde polis, B.Y. adlı şüphelinin evinde ruhsatsız silah

İzmir’de Ruhsatsız Silah Operasyonu

İzmir’in Kınık ilçesinde gerçekleştirilen bir polis operasyonunda, bir vatandaşın evinde ruhsatsız silah ve mühimmat bulundu.

Fatih Mahallesi’nde Durdurma

Kınık İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 5 Kasım tarihinde saat 16.40 civarında Fatih Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde gerçekleştirdiği kontroller sırasında, bir şüpheli şahsı durdurdu. B.Y. isimli şahısın üzerinden toplamda 6 adet tabanca fişeği çıktığı öğrenildi.

Yapılan ihbar sonrasında, polis ekipleri B.Y.’nin yaşadığı evde detaylı bir arama yaptı. Bu operasyon sonucunda, evde ruhsatsız bir tabanca, içerisinde 7 mermi bulunan bir şarjör ve ruhsatsız bir otomatik tüfek ele geçirildi.

Emniyete Götürülen Mühimmat

Polis tarafından el konulan silah ve mermiler, incelenmek üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü. Şüpheli B.Y., ifadesinin alınması sonrası serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.