Habibler Semt Evi İnşaatı Tamamlandı
Antalya’nın Kepez ilçesinde bulunan Habibler Semt Evi’nin inşaat süreci sona ermek üzere. Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’ün dönem projeleri arasında yer alan bu semt evi, dış cephe çalışmalarının ve iç dizaynının tamamlanmasının ardından bahçe düzenlemesinin de bitirilmesiyle birlikte mahalle halkının kullanımına sunulacak.
İhtiyaçlar Göz Önünde Bulunduruldu
Kepez Belediyesi tarafından Habibler Mahallesi’nde inşa edilen bu tesis, Muammer Aksoy Caddesi 5631. Sokak’ta konumlanıyor. Tek katlı betonarme yapı, toplamda 610 metrekarelik bir kullanım alanına sahip olup, 180 kişilik ve 55 kişilik iki salon, bir mescit, mutfak ve tuvaletlerden oluşmaktadır.
Mahallelinin Sosyal İhtiyaçlarına Yanıt Veriyor
Habibler Semt Evi, Kepez Belediyesi ile hayırsever işadamı Süleyman Unat arasında geçen yıl eylülde imzalanan bir protokol kapsamında inşa edilmiştir. Tesis, özellikle bölge sakinlerinin toplumsal ve sosyal ihtiyaçlarını karşılamak üzere planlanmış olup, aynı zamanda taziye kabulü gibi dayanışma etkinliklerine de ev sahipliği yapacak şekilde dizayn edilmiştir.
Seçim Projeleri Arasında Önemli Bir Yer Tutturuyor
Başkan Mesut Kocagöz’ün seçim döneminde açıkladığı 107 projeden biri olan “Semt Evleri” projesinin ikinci aşaması olarak inşa edilen Habibler Semt Evi, kısa süre içerisinde vatandaşların hizmetine sunulacak.