Kariyer ve İstihdam Günü Kepez’de Gerçekleşti
Kepez Belediyesi tarafından düzenlenen Kariyer ve İstihdam Günü, büyük bir katılımla gerçekleştirildi. Antalya’daki önde gelen beş firma ile iş arayanların buluştuğu bu etkinlikte, toplamda 2 bin 216 iş başvurusu yapıldı.
İş Arayanlarla Firmalar Bir Araya Geldi
Kepez İş ve İstihdam Geliştirme Merkezi’nin organizasyonu ile Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde yapılan etkinlik, iş arayan vatandaşlara özel sektördeki fırsatları değerlendirme şansı sundu. Antalyalı firmalar, farklı pozisyonlar için genel iş başvurusu alırken, katılımcılar firma temsilcileriyle birebir görüşerek kariyer hedefleri hakkında bilgi elde etti. Etkinlik sırasında toplamda 2 bin 216 başvuru alındığı bildirildi. İş arayanlar, bu fırsat sayesinde çeşitli iş imkanları hakkında bilgi sahibi oldu ve sektörel deneyim kazandı. Kepez Belediyesi, başvuru süreçlerinde katılımcılara rehberlik ederek etkinliğin verimli geçmesine olanak sağladı. Kariyer ve İstihdam Günü, hem iş arayanlar hem de yerel istihdam için değerli bir platform oluşturarak yeni fırsatlar sundu.
Başkan Kocagöz’den Önemli Mesajlar
Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, istihdamı teşvik eden projelerin sosyal belediyeciliğin önemli bir parçası olduğunu vurgulayarak, “Kepez Belediyesi olarak amacımız, sadece altyapı projeleri üretmek değil, aynı zamanda insanlarımızın yaşamlarına olumlu dokunuşlarda bulunmaktır. İşsizlik, yalnızca ekonomik bir durum değil, aynı zamanda toplumsal bir sorumluluktur. Bu bilinçle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Üretime ve emeğe değer veren bir anlayışla hareket ediyoruz” şeklinde konuştu.
Başkan Kocagöz, etkinlikteki destekleri için katılan firmalara teşekkür ederek, “Antalya’nın önemli markalarının bu organizasyona katkısı, özel sektör ile belediyemiz arasındaki iş birliğini gösteriyor. Birlikte Kepez’i daha güçlü ve üretken bir şehir haline getirme hedefindeyiz” ifadelerini kullandı.