Kepez Belediyesi, Zeytinlik Mahallesi’nde Yeni Pazar Alanı İçin Çalışmalara Başladı

1 Min Read

Kepez’de Yeni Pazar Alanı İnşaatı Başladı

Kepez Belediyesi, Zeytinlik Mahallesi’nde modern bir pazar yeri oluşturmak için hazırlıklara başladı.

Yeni pazar alanı, yerel halk ve pazarcı esnafına daha iyi bir alışveriş deneyimi sunmayı hedefliyor. Projeye yönelik olarak Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, zemin düzenleme çalışmalarına start verdi. Kepçe ve dozer kullanarak gerçekleştirilen bu çalışmalarda, zemin stabilitesinin artırılması için taş dolgu ve tesviye işlemleri de yapılıyor. Bu düzenlemelerin amacı, pazar alanının sağlam bir temelin üzerine inşa edilmesini sağlamak.

Pazar Alanı ile Daha İyi Bir Alışveriş Deneyimi

Zemin düzenlemesinin yanı sıra, altyapı ve üstyapı çalışmaları tamamlandığında, Kepezliler için daha düzenli, konforlu ve güvenli bir alışveriş ortamı ortaya çıkacak. Yeni pazar alanı, hem yerel esnafın hem de mahalle sakinlerinin ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlandı.

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Zeytinlik Mahallesi’ne kazandırılacak olan bu yeni pazar alanı, bölgede ticari canlılığı artıracak ve vatandaşlarımızın temel gereksinimlerini daha rahat bir şekilde karşılamalarına yardımcı olacaktır” ifadelerini kullandı.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version