Yükselen Burç Daha Mı Önemli?

 Harita da kişileri ve ilişkileri. Birbirlerinden daha önemli ya da önemsiz olmaları mümkün değildir. Güneş burcu kimliği, yükselen burcu insanların dışarıdan nasıl algılanacağını, ay burcu ise bilinçaltını ve daha içsel başlıkları temsil eder.

Yükselen burç ne işe yarar?

  Yükselen burç kişinin doğum saatine göre hesaplanır ve çoğu konuda algıyı arttırır. Temelde bir insanın çevre ve dış etmenler tarafından nasıl algılandığına işaret eder. Astroloji gündeminde, yakın  gelecekte olacaklar yükselen burca göre dinlenmelidir. Saat ve gezegenlerin doğum anındaki uyumu, hangi gezegenlerin o an retroda olduğu bu haritayı şekillendirir. Yükselen burç doğum haritalarındaki evlerin nasıl konumlanacağını da belirler.

Doğum saati ve yeriyle bağlantısı olduğu için en önemli ve doğru bilgileri yükselen burç verir. Dış dünya, tanınma şeklimiz, insanlar tarafından fark edilen yönlerimiz yükselen burcumuzun bir sonucudur. Davranışları ve karakter yansımasını büyük oranda etkiler. Güneş burcu çok sabit ve sakin olan bir insan yükseleninden dolayı çok göze çarpan, enerjik bir insan olarak kendini yansıtabilir. Öte yandan güneş burcunda bir sürü ikilem ve hareket yaşayan dinamik bir kişinin yükseleni sabit bir burç ise o kişi kimliğinde yüksek enerji bulundurmasına rağmen bunu doğru yöntemle yansıtamayabilir.

 Yükselen burç mu önemli Güneş burcu mu?

    İkisinin de önemi bir haritada büyüktür ancak güneş burcumuz kendimizde tanıdığımız ve hayattaki konumumuzu oluşturan özelliklerimizi belirler. Karakteristik özelliklerimiz Güneşten gelir. Yükselen burç dış dünyamızla daha bağlantılı olduğundan dolayı hem algılanma biçimimizi yönetir hem de buna karşılık bizim sağladığımız dönütlerle nasıl bir insana dönüştüğümüzü belirtir. Etki tepki dahilinde büyümeye ve oturmaya her zaman açıktır yükselen burçları. İnsanları ortak paydalarda buluşturur ya da onları en uzak köşelere iter. Çoğu insan hayatı benzer anladığı biriyle beraber olmak ister. İşte bu gibi durumlarda yükselenin payı büyüktür.

Yükselen burcu ve Ay burcu farkı nedir?

  Başlangıç olarak Ay burcu en bilinmez ve gizli yönlerimize hitap eder. Çünkü ruhsal gelişimimizi, duygusal tatminkarlığımızı temsil eder. Bir insanı tanıma evresindeyken en ulaşılması zor kısım kesinlikle Ay burcudur. İnsanların gizledikleri, paylaşmaya çekindikleri, saf şekilde kalplerinden geçenlerini barındırır bu burç. Diğer yandan eğer bir kişi önemli bir özelliğe sahipse ancak Güneş burcunda bu özellik yoksa bahsedilen özellik Ay burcundan gelmektedir.

Erişilmesi uzun süren, elde edildiğinde en çok şaşırtan bölümdür insanı. Belki yıllarca saklanabilir ya da analiz edilemeyebilir. Bunda kişilerin tavrı ve Güneş, Ay, Yükselen burçların birbirleriyle yaptıkları açıların uyumları rol oynar. Birçok şeyi etkilediği gibi saat ve mekan kavramı bu burç tipini de etkisi altına alır. Yükselen madalyonun görünen yüzü ise, Ay burcu tam zıt tarafıdır. Haritada bu iki tür birbirine uyumlu iyi faydalı enerji verir ve harita sahibinin yararına çalışır.

Editör: TE Bilisim