Kenan Yıldız, Gürcistan’a Karşı 5. Golünü Attı
A Milli Futbol Takımı’nın genç yeteneği Kenan Yıldız, Gürcistan karşısında oynanan 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu 4. maçında önemli bir başarıya imza attı.
Kocaeli Stadyumu’nda gerçekleştirilen bu mücadelede, millilerin ilk golü Kenan Yıldız’dan geldi. Müsabakanın 14. dakikasında Abdülkerim Bardakcı’nın uzun pasında savunmanın arkasına sarkan Yıldız, aşırtma bir vuruşla kaleci Giorgi Mamardashvili’yi geçerek topu ağlarla buluşturdu. Bu gol, Türkiye’nin karşılaşmadaki skoru 1-0’a taşıdı.
Formasıyla Güç Dolu Performans
20 yaşındaki futbolcu, milli takım formasıyla son 2 müsabakasında toplamda 3 gol atarak kişisel gol sayısını 5’e yükseltti. Maç boyunca gösterdiği etkileyici performansla dikkat çeken Kenan Yıldız, 83. dakikada Ferdi Kadıoğlu’na yerini bıraktı.
Yıldız’ın bu önemli golleri, A Milli Takım için büyük bir moral kaynağı oldu. Die İlgili takdir ve cesaret verici performansına dair yorumlar, futbolseverlerin Kenan Yıldız’a olan ilgisini artırdı.
A MİLLİ FUTBOL TAKIMI’NDA MİLLİ FUTBOLCU BARIŞ ALPER YILMAZ, 2 MAÇ SONRA FORMA GİYDİ