Keçiören Belediyesi, Babalar Günü için özel bir hatıra panosu kurarak aileleri buluşturdu.

Keçiören Belediyesi, Babalar Günü için Kartaltepe Kent Ormanı’na nostaljik Hatıra Panosu kurarak ailelerin ilgisini çekti. Belediye Başkanı Mesut Özarslan, tüm babaların gününü kutlarken, huzurevi sakinlerine de özel bir etkinlik düzenlendi.

Keçiören Belediyesi, Babalar Günü için Kartaltepe Kent Ormanı'na nostaljik Hatıra

Babalar Günü’ne Özel Nostaljik Panosuyla Keçiören’de Coşku Yaşandı

Keçiören Belediyesi, Babalar Günü etkinlikleri kapsamında Kartaltepe Kent Ormanı’nda nostaljik bir Babalar Günü Hatıra Panosu kurarak, bu özel günü kutladı.

Kurulan ahşap pano, doğal şelale manzarası eşliğinde ve çiçeklerle süslenerek piknik yapan ailelerin ilgi odağı haline geldi. Aileler, anne, baba ve çocuklarla birlikte bu hatıra panosunun önünde bolca fotoğraf çektirdi.

Başkan Özarslan’dan Anlamlı Mesaj

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, başta şehit ve gazi babalar olmak üzere tüm babaların Babalar Günü’nü kutlayarak, sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir yaşam diledi.

Büyükler Unutulmadı: Huzurevinde Özel Kutlama

Ayrıca, Keçiören Belediyesi bünyesindeki huzurevinde de bir kutlama etkinliği düzenlendi. Bu programda, huzurevi sakinleri unutulmayarak Babalar Günü’nü kutladılar. Etkinliğe katılan Keçiören Belediye Başkan Yardımcısı Selçuk Karadağ, yaşlılarla birlikte pasta keserek anlamlı bir gün geçirdi. Karadağ, Keçiören Belediyesi’nin her zaman büyüklerin yanında olduğuna vurgu yaptı.