Kayseri’nin Tomarza ilçesinde kene ısırması nedeniyle hastaneye kaldırılan 31 yaşındaki Hacı Mehmet Eker yaşam mücadelesini kaybetti.

1 Min Read

Kayseri’de Kene Isırması Sonucu Bir Kişi Hayatını Kaybetti

Kayseri’nin Tomarza ilçesinde, kene tarafından ısırılan bir şahıs hastaneye kaldırıldı fakat hayatını kaybetti.

Olayla ilgili ulaşılan bilgilere göre, Şıhbarak Mahallesi’nde meydana gelen durumda 31 yaşındaki Hacı Mehmet Eker, kene ısırması sonucu aniden rahatsızlandı. Hemen Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne kaldırılan Eker, gerekli tedaviye alındı. Ancak, 5 gün süren tedavi sürecinin ardından yaşam mücadelesini kaybetti.

Talihsiz Olay ve Düğün Hazırlıkları

Kene ısırması sonucu vefat eden Hacı Mehmet Eker’in bu yıl haziran ayında düğün yapacağı öğrenildi. Ailesi ve yakınları için büyük bir kayıp olan bu olay, bölgedeki kene vakalarını gündeme getirdi.

Share This Article
Leave a review

Leave a Review

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir