Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Kayseri’de Venti Mobilya Fabrikası’nda Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı, Yangının Sebebi Araştırılıyor

    Kayseri’deki Venti Mobilya fabrikasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı. Fabrikanın sahibi, temmuz ayında mevcut diğer fabrikalarında çıkan yangın sonrası buraya taşındıkları bilgisine ulaşıldı. Soğutma çalışmaları devam ediyor.

    Kayseri'deki Venti Mobilya fabrikasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol

    Kayseri’de Mobilya Fabrikasında Yangın Paniği

    Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde, Venti Mobilya’ya ait fabrikada çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin etkili müdahaleleri sayesinde kontrol altına alındı. Olayın, daha önce temmuz ayında başka bir fabrikada meydana gelen yangının ardından, taşındıkları bu alanda yaşandığı belirlendi.

    Yangının nedeni henüz bilinmemekle birlikte, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’ndeki Sazyolu Caddesi üzerinde bulunan fabrikanın alevler içinde kalması, büyük bir panik yarattı. Yangın ihbarının alınmasıyla birlikte, çok sayıda itfaiye aracı, sağlık ekipleri ve polis olay yerine sevk edildi. Bu esnada, polis ekipleri çevredeki trafiği kontrollü bir şekilde kapatırken, itfaiye erleri de alevlere zamanında müdahale etti.

    Yangın Kontrol Altına Alındı

    Ekiplerin gösterdiği özverili çalışma sonucunda alevler kısa süre içinde kontrol altına alındı. Yangının söndürme işlemlerinin ardından, soğutma çalışmaları devam ediyor.

    Öte yandan, Venti Mobilya yönetiminin daha önce başka bir fabrikalarının, 22 Temmuz’da yanarak küle dönmesi nedeniyle bu fabrikaya taşındıkları öğrenildi. İkinci kez böyle bir olayla karşılaşılması, firma yetkilileri ve çalışanları üzerinde büyük bir tedirginliğe yol açtı. Yangının çıkış nedeni hakkında detaylı bir soruşturma başlatılması da bekleniyor.