Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Kayseri’de Sosyal Medyada Yayınlanan Ehliyetsiz Sürücü İddiası Asılsız Çıktı, Baba Dava Açacak

    Kayseri’de sosyal medya üzerinden bir sürücünün ehliyetsiz olduğu iddiası, polis tarafından ihbar kabul edildi. Yapılan kontrollerde sürücünün ehliyetinin bulunduğu tespit edildi. Sürücünün babası ise paylaşımı yapanlar hakkında dava açacağını belirtti.

    Kayseri'de sosyal medya üzerinden bir sürücünün ehliyetsiz olduğu iddiası, polis

    **Kayseri’de Sosyal Medya İhbarı: Ehliyetsiz Sürücü Yanlışlığı Düzeltildi**

    Kayseri’de bir sürücünün ehliyetsiz direksiyon başına geçtiği yönündeki sosyal medya paylaşımı, polis ekipleri tarafından ihbar kabul edildi. Gerçekleştirilen kontroller neticesinde herhangi bir olumsuz durumla karşılaşılmadı. Paylaşıma yorum yapan sürücünün babası ise konuya dair yasal işlem başlatma niyetinde olduğunu belirtti.

    Olayın Gelişimi ve Emniyet Müdürlüklerinin İlgisi

    Edinilen bilgilere göre, sosyal medya platformunda ortaya çıkan bu ihbar, Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü tarafından ciddiyetle ele alındı. Polisiye ekiplerin gerçekleştirdiği kontrollerde hem sürücü hem de aracın bilgilerine ulaşıldı. Yapılan araştırmalar sonucunda, sürücünün ehliyete sahip olduğu anlaşıldı. Bu sebeple sürücüye herhangi bir ceza uygulanmadı.

    Babanın Tepkisi: Yasal Süreç Başlatacak

    Sosyal medyadaki paylaşımın alt kısmında görüş bildiren sürücünün babası, oğlu hakkında yanlış bilgilendirme yapıldığını ifade etti. 19 yaşındaki gencin ehliyete sahip olduğunu vurgulayan baba, paylaşımı yapan kişiyle birlikte videoyu çekenlerden de davacı olacağını açıkladı. Bu açıklama, olayın sosyal medyada yarattığı etkiyi bir kez daha gözler önüne serdi.