Kayseri Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş. tarafından işletilen raylı sistem aracında, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 110. yıl dönümü anısına, öğrenciler tarafından Çanakkale Türküsü ve Yemen Türküsü seslendirildi. Bu duygusal anlar, kentteki vatandaşlara özel anlar yaşattı.
Ülke genelinde Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’ne yönelik birçok etkinlik düzenlenirken Kayseri’de gerçekleştirilen programlar, katılımcıları duygulandırdı. 18 Mart’ta, tüm şehitler saygıyla anılırken, Çanakkale Savaşı’nın kahramanlıklarının hatırlanması amacıyla çeşitli sergiler ve etkinlikler, büyük ilgi topladı. Bu kapsamda, Kayseri Ulaşım A.Ş.’nin raylı sisteminde, anlam dolu bir gösterim yapıldı.
Raylı sistem aracında yapılan etkinlikte, bir grup öğrenci ve öğretmenlerinin eşliğinde Çanakkale Türküsü ile Yemen Türküsü, müzik aletleri eşliğinde seslendirildi. Öğrencilerin performansı, yolcular üzerinde derin bir etki oluştururken, vatandaşlar da bu anlamlı türkülerle duygusal anlar yaşadı.