Kayseri’de Oğul Tarafından Bıçaklanan Babanın Hayatını Kaybetmesi Olayı Yaşandı

1 Min Read

**Kayseri’de Oğul Tarafından Bıçaklanan Baba Hayatını Kaybetti**

Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde trajik bir olay yaşandı; babasını bıçaklayan bir oğlu, babasını ağır yaralayaraktan kaçtı.

**Tartışma Sonrası Kanlı Olay**

Erenköy Mahallesi’ndeki Dağyeli Caddesi’nde meydana gelen olayda, Hayrullah E. ile oğlu F.A.E. arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. İddialara göre, tartışmanın kontrolden çıkması sonucunda F.A.E. babasına bıçakla saldırdı. Yaralanan baba, ağır bir şekilde yaralanırken, olayın ardından oğlu hızla kaçtı.

**Sağlık Ekiplerinin Müdahalesi Yetersiz Kaldı**

Olayın bildirilmesi üzerine bölgeye intikal eden polis ve sağlık ekipleri, Hayrullah E.’ye olay yerinde ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. Yaralı baba, ardından Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne kaldırıldı. Ancak, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

**Polis Kaçan Şüpheliyi Arıyor**

Baba Hayrullah E.’nin ölümünün ardından, polis olayın failini yakalamak için geniş çaplı bir arama çalışmasına başladı. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldığı ifade edildi.

Kayseri’de yaşanan bu olay, aile içindeki şiddetin ne denli tehlikeli boyutlara ulaşabileceğini bir kez daha gözler önüne seriyor.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version