Kayseri’de Öğretmenler Günü’nde Unutulmaz Konser
Kayseri’de 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla gerçekleştirilen konser, öğretmenleri bir araya getirerek hafızalardan silinmeyecek bir geceye ev sahipliği yaptı.
Zamana Yenilmeyen Şarkılar Gecesi
Erciyes Kültür Merkezi’nde organize edilen “Zamana Yenilmeyen Şarkılar Gecesi” etkinliğinde, katılımcılar duygusal anlar yaşadı. Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Etkinliğe Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen ve Kayseri Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan gibi önemli isimlerin yanı sıra öğretmenler ve aileleri katıldı.
Sevilen Şarkılarla Dolu Bir Gece
Bu özel gece boyunca öğretmenler, Müslüm Gürses’in “Seni Yazdım”, Neşet Ertaş’ın “Ahirim Sensin” ve Grup Gündoğarken’in “Sen Benim Şarkılarımsın” gibi sevilen eserleri seslendirdi. Yaklaşık 2 bin kişinin yer aldığı bu muhteşem konser, katılımcılara unutulmaz anlar yaşatarak Öğretmenler Günü’nü anlamlı kıldı.
Kayseri’deki bu etkinlik, öğretmenlerin mesleklerine duyduğu sevginin ve birlikteliğin bir sembolü haline geldi.


