Kayseri’de Millet Bahçesi’ndeki denetimlerde 27 yoklama kaçağı bulundu, trafik kurallarını ihlal edenlere ceza kesildi

Editör
1 Min Read

Kayseri’de Yapılan Güvenlik Denetimleri

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen denetimlerde, Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde toplamda 27 yoklama kaçağı kişi gözaltına alındı.

Denetimlerin Detayları

Asayiş Şube Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliği ve Bisikletli Polis Timleri, bahçe içerisinde kapsamlı bir kontrol gerçekleştirdi. Bu denetimler sırasında 456 bireyin kimlik sorgulaması yapıldı, 148 araç incelendi. Ayrıca, 5 kayıp çocuk ailelerine teslim edilirken, 4 kaybolan cüzdanın da sahiplerine ulaştırıldığı bildirildi. Denetimlerde, 1 çalıntı motosiklet yakalandı ve Trafik Kanunu’na aykırı hareket eden 9 araca toplamda 15 bin 800 TL tutarında cezai işlem uygulandı.

Emniyet Müdürlüğü’nden Açıklama

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü, yapılan denetimlerin ardından bir açıklama yaparak, “Halkımızın güvenliğini tehdit eden unsurlarla mücadelemiz kesin bir kararlılıkla devam edecektir” ifadelerine yer verdi.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış