Kayseri’de Kamyonetin Kanala Uçması Sonucu 1’i Ağır 2 Yaralı, Aile Gözyaşlarına Boğuldu

1 Min Read

Kayseri’de Feci Kaza: Kamyonet Kanala Uçtu

Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde, Erenköy Mahallesi İğdelidere Caddesi’nde gerçekleşen kazada bir kamyonet kanala düştü. Kaza sonucunda yaralanan iki kişiden birinin durumu ağır olarak bildirildi. Olay yerinde bulunan itfaiye ekipleri, yaralıları kanaldan kurtardığında, yakınları büyük bir üzüntü yaşadı.

Olay Anı ve Müdahale Süreci

Alınan bilgilere göre, 38 AGU 830 plakalı kamyoneti kullanan M.E., direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sebebiyle aracın kontrolünü kaybetti ve kamyonet kanala düştü. Alarm verilmesiyle birlikte, sağlık, itfaiye ve polis ekipleri olay yerine hızla intikal etti. Güvenlik önlemleri alan polis ekipleri, kazanın yaşandığı bölgedeki trafiği kontrol altına aldı.

Yaralılar M.E. ve A.E., itfaiye ekipleri tarafından kanaldan çıkarıldı. Onların ilk müdahalesi sağlık ekipleri tarafından yapıldıktan sonra, her iki yaralı da ambulansla Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Kazada kamyonet büyük hasar gördü ve adeta kullanılmaz hale geldi. Sürücü M.E.’nin eşi ve çocuklarının kazayı görmesi üzerine sinir krizleri geçirerek ağladıkları gözlemlendi.

Kaza Sonrası Gelişmeler

Vinç yardımıyla kanaldan çıkarılan kamyonet, çekiciyle olay yerinden alındı. Kazanın sebebi ve detaylarıyla ilgili olarak yetkililerce incelemeye başlandığı bildirildi. Kazanın seyrine ilişkin daha fazla bilgi edinmek için çalışmalar sürdürülüyor.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version