Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Kayseri’de kaçakçılara yönelik “huzur” operasyonu: 79 bin makaron ele geçirildi

    KAYSERİ’DE POLİS EKİPLERİ TARAFINDAN KAÇAKÇILARA YÖNELİK YAPILAN ‘HUZUR’ OPERASYONUNDA; 115 ŞAHIS VE 110 ARAÇ SORGULANIRKEN, ARAMALARDA 79 BİN 300 MAKARON ELE GEÇİRİLDİ.

    Bu haberin fotoğrafı yok

    Kayseri’de polis ekipleri tarafından kaçakçılara yönelik yapılan “huzur” operasyonunda; 115 şahıs ve 110 araç sorgulanırken, aramalarda 79 bin 300 makaron ele geçirildi.

    Edinilen bilgiye göre, Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Yunus Timlerinden oluşan 15 ekip ile Pınarbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin katılımıyla kaçakçılara yönelik “huzur” operasyonu düzenlendi. Ekipler tarafından yapılan çalışmalarda; 155 şahıs ve 110 araç sorgulanırken; 79 bin 300 adet makaron, 1 adet ruhsatsız tabanca, 6 adet kaçak cep telefonu ve 47 adet çeşitli markalarda kaçak cep telefonu aksesuarı ele geçirildi.

    Ekipler tarafından yapılan çalışmalarda; S.A. (49), N.Y. (47) ve F.D. (46) yakalandı. Yakalanan 3 şahıs hakkında “kaçakçılık” suçundan işlem başlatıldı.