Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Kayseri’de Jandarma Ekipleri 2 Bin 375 Paket Kaçak Sigara Ele Geçirdi

    Kayseri’de jandarma, Tomarza ve Pınarbaşı ilçelerinde yaptığı denetimlerde 2 bin 375 paket kaçak sigara ve 275 kilogram sarmalık tütün ele geçirdi. Olayla ilgili adli işlem başlatıldı.

    Kayseri'de jandarma, Tomarza ve Pınarbaşı ilçelerinde yaptığı denetimlerde 2 bin

    Kayseri’de Yakalanan Kaçak Sigara Operasyonu

    Kayseri’de jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği başarılı bir operasyon sonucunda, 2 bin 375 paket kaçak sigara ele geçirildi.

    Operasyon Detayları ve Elde Edilen Malzemeler

    Kayseri İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Tomarza ve Pınarbaşı İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin iş birliğiyle gerçekleştirilen yol kontrol devriyesinde, çay ve tütün tespitine yönelik köpekler kullanıldı. Kayseri-Malatya karayolu üzerinde yapılan aramada, toplamda 2 bin 375 paket bandrolsüz sigaranın yanı sıra 275 kilogram bandrolsüz sarmalık kıyılmış tütün de bulundu.

    Adli Süreç Başlatıldı

    Ele geçirilen kaçak sigaralara ekipler tarafından el konulurken, konuyla ilgili olarak adli işlemlerin sürdüğüne dair bilgi verildi. Bu operasyon, kaçak sigara ticaretine karşı sürdürülen mücadelede önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.