Kayseri’de Eş Zamanlı Narko-Asayiş Operasyonunda 119 Kişi Yakalandı

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü, 14-20 Nisan tarihlerinde düzenlenen Şehit İbrahim Birol-7 Narko-Asayiş operasyonlarında 119 aranan kişiyi yakaladı. Bin 74 personel ve 193 ekip ile yapılan uygulamalarda 28 bin 925 kişi sorgulandı, kaçak silah ve uyuşturucu madde ele geçirildi. Emniyet, halkın güvenliği için mücadeleye devam edeceğini duyurdu.

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü, 14-20 Nisan tarihlerinde düzenlenen Şehit İbrahim

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü, 1,074 personelin katılımıyla eş zamanlı olarak Şehit İbrahim Birol-7 Narko-Asayiş operasyonlarını gerçekleştirdi. Bu uygulama kapsamında aranan 119 kişi yakalandı.

Edinilen bilgilere göre, güvenliğin ve kamu düzeninin korunmasını sağlamak adına 193 ekip ile yapılan uygulama, 14-20 Nisan tarihleri arasında il genelinde 102 farklı noktada gerçekleşti. Şehit İbrahim Birol-7 Narko-Asayiş eş zamanlı operasyonları çerçevesinde gerçekleştirilen denetimlerde toplamda 28,925 kişi ve 10,176 araç sorgulandı. Ayrıca, 290 park/bahçe ve 104 umuma açık mekan üzerinde kontroller yapıldı. Bu denetimlerde 119 aranan şahısın yanı sıra 2 ruhsatsız tabanca, 3 ruhsatsız tüfek ve 2 kurusıkı tabanca ele geçirildi. Ayrıca, 22 hacizli/yakalamalı araç, 2 tescil kaydı bulunmayan araç ve 2 çekme belgeli araç tespit edilerek, 18 aracın trafikten men edilmesine karar verildi. Toplamda 267.44 gram uyuşturucu madde de ele geçirilerek ilgili şahıslar hakkında adli işlemler başlatıldı.

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü, yaptığı açıklamada, “Huzuru bozmayı amaçlayanlarla mücadeleye kararlılıkla devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.