Kayseri’de Emniyet Ekipleri, 68 Uygulamada 4 Bin 798 Kişiyi Denetledi, 3 Aranan Şahıs Yakalandı

1 Min Read

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen kapsamlı denetimlerde 4 bin 798 kişi sorgulandı, aranan 3 şahıs da yakalandı.

Elde edilen bilgilere göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliği ekipleri, il genelindeki asayiş olaylarını önlemek, çalıntı motosikletleri tespit etmek ve trafik güvenliğini sağlamak amacıyla motosiklet sürücülerine yönelik şok denetimler gerçekleştirdi. 68 farklı uygulama kapsamında 4 bin 798 kişi, 778 motosiklet ve kuryenin kimlikleri kontrol edildi. Gerçekleştirilen bu denetimlerde, 3 aranan kişi gözaltına alınırken, 13 yoklama kaçağına işlem yapıldı. Ayrıca, 5 birey hakkında uyuşturucu bulundurmaktan adli işlemler başlatıldı. Yapılan kontroller esnasında 1 ruhsatsız tabanca ve 3 adet kurusıkı tabanca ele geçirildi; 1 de kayıtlı hurda motosiklet trafikten men edildi.

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü, halkın huzuruna zarar vermeye çalışanlarla mücadelenin kesintisiz ve kararlı bir biçimde devam edeceğini belirtti.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version