AFAD Erva Spor Okulu Resmen Açıldı
Kayseri’de, Kayseri Valiliği’nin katkılarıyla kurulan AFAD Erva Spor Okulu hizmete girdi. Törene katılan Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, projenin bir annenin çaresiz feryadıyla şekillendiğini belirtti.
Kocasinan’da Yeni Bir Spor Okulu
Kocasinan İlçesi’nde bulunan Ali Ramazan Camii’nin altındaki bölümde gerçekleştirilen açılış törenine, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek’in yanı sıra çeşitli protokol üyeleri katıldı. Törende; AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu, Garnizon Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Hasan Volkan Güleryüz, İl Jandarma Komutan Vekili Kıdemli Albay Selahattin Zobalı, İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ve AFAD İl Müdürü Rifat Genç de yer aldı. Programda saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı’nın ardından ilk konuşmayı Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı yaptı.
Kabakcı, “Bu spor okulunun kurulması, 3 ay önce Valimizin talimatlarıyla hayata geçirildi. Bu mahallede spor tesisine büyük ihtiyaç vardı ve biz de bu ihtiyaç doğrultusunda hızlı bir şekilde çalışmalara başladık” ifadelerini kullandı.
Gençler İçin Önemli Bir Adım
AFAD İl Müdürü Rifat Genç, bu açılışın kendileri için ayrı bir mutluluk kaynağı olduğunu dile getirerek, “Erva ailesine katılmak büyük bir onur. Burada 300 genç sporcu yetiştirme potansiyeli var. Gençlere daha sağlam bir gelecek sunmak için elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuştu.
Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ise, “Bu spor okulunun açılması, mahallemiz için büyük bir kazanım. Özellikle çocuklar için bu tür tesislerin bir araya gelmesi çok önemli,” dedi.
Bir Annenin Feryadından Doğan Proje
AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu, Erva Spor Okulu’nun gençler için büyük bir fırsat sunduğunu belirterek, “Gençlerimizin sağlıklı bir şekilde geleceğe adım atmaları için bu tür projeler oldukça faydalı” dedi.
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, spor okullarının açılışının kendisi için her zaman bir sevinç kaynağı olduğunu aktararak, projenin bir annenin feryadıyla başlamış olmasının önemine dikkat çekti. Çiçek, “Bizler, gençlerimize zarar vermek isteyenleri asla boş bırakmayacağız” şeklinde konuştu.
Törenin sonunda dua edilerek AFAD Erva Spor Okulu’nun açılışı gerçekleştirilmiş oldu.
KONYA VELODROMU PİST BİSİKLET TARİHİNİN EN HIZLI REKORUNA SAHNE OLDU. RİCHARDSON, 8.857 SANİYE REKORU İLE PİST BİSİKLETİ TARİHİNİN EN YÜKSEK HIZLARINDAN BİRİNİ KAYDETTİ.
KONYA VELODROMU PİST BİSİKLET TARİHİNİN EN HIZLI REKORUNA SAHNE OLDU. RİCHARDSON, 8.857 SANİYE REKORU İLE PİST BİSİKLETİ TARİHİNİN EN YÜKSEK HIZLARINDAN BİRİNİ KAYDETTİ.