Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Diyarbakır’da Kırsal Mahallelerdeki Orman Yangınına Müdahale Devam Ediyor, Başkan Serra Bucak ve Doğan Hatun Yangın Bölgesinde!

    Diyarbakır’ın Hani, Lice ve Kocaköy ilçelerinde başlayan örtü ve orman yangınına yoğun müdahale sürüyor. Başkan Serra Bucak ve Doğan Hatun bölgedeki çalışmaları denetlerken, sağlık ekipleri de tedbir amaçlı hazır bekletiliyor. Kaymakamlar da durumu takip ediyor.

    Bu haberin fotoğrafı yok

    Örtü ve Orman Yangınına Müdahale Devam Ediyor

    Diyarbakır’daki Lice, Kocaköy ve Hani ilçelerinin kırsal bölgelerini etkileyen örtü ve orman yangınına müdahale çalışmaları sürüyor.

    Yangına Karşı Tedbirler Alınıyor

    Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, tüm ekipleri ile birlikte Orman İşletme Müdürlüğü personelinin de yer aldığı bir çalışma yürütmeye devam ediyor. Yangın, Hani’de başlamış ve buradan Lice ile Kocaköy’e doğru yayılarak etkisini artırmış durumda. Yangın merkezine giden Büyükşehir Belediye Başkanı Serra Bucak ve Doğan Hatun, olay yerinde incelemelerde bulunarak, durumu yakından takip ediyor.

    Ekipler, yangın riski altındaki yerleşim alanlarında gerekli önlemleri alıyor. Ayrıca, sağlık hizmetleri de bölgede hazırda bekletiliyor. Hani ve Lice Kaymakamları da yangınla ilgili yürütülen çalışmaları gözetim altında tutarak sürecin sağlıklı şekilde ilerlemesi için koordinasyonu sağlıyor.