Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Kayseri’de 199 Bin TL’yi Kredi Kartı Dolandırıcılığıyla Ele Geçiren M.T. Yakalandı

    Kayseri’de, 199 bin 520 TL dolandırıcılık yapan 43 yaşındaki M.T., polis ekiplerinin 128 saatlik kamera incelemesi sonucu yakalandı. Şahıs hakkında yasal işlem başlatıldı.

    Kayseri'de, 199 bin 520 TL dolandırıcılık yapan 43 yaşındaki M.T.,

    Kayseri’de Yüksek Mevlada Dolandırıcılık Olayı

    Kayseri’de, bankacılık ve kredi kartı sistemlerini kötüye kullanarak bir vatandaşı 199 bin 520 TL dolandıran şahıs, polis ekipleri tarafından yapılan detaylı incelemeler sonucunda yakalandı.

    128 Saatlik Kamera İncelemesi

    Edinilen bilgilere göre, Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Melikgazi İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Bürosu, dolandırıcılık olayını çözmek amacıyla harekete geçti. Ekipler, dolandırıcılık vakasını incelemek için 128 saatlik güvenlik kameralarını titizlikle inceledi. Yapılan araştırmalar sonucunda, olayı gerçekleştiren kişinin M.T. olduğu belirlendi.

    M.T., polis tarafından gözaltına alındı ve hakkında yasal işlem başlatıldı. Dolandırıcılık olayına ilişkin soruşturma ise devam ediyor. Kayseri’de yaşanan bu olay, banka kartlarının güvenliği hakkında dikkat çekici bir uyarı niteliği taşıyor.