spot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

Related Posts

Kayseri Valisi Çiçek’ten Dünya Engelliler Günü Mesajı: Eşitlik ve Empati Vurgusu

Kayseri’de Engellilere Dikkat Çekildi

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle anlamlı bir mesaj yayımladı. Vali Çiçek, toplumsal eşitliği ve bağımsız yaşamı teşvik eden bu özel günün önemine vurgu yaptı.

Empati ve Farklılıkların Önemi

Çiçek, mesajında “Toplumumuzun her bireyinin onurlu bir yaşam sürmesi adına üstlenmemiz gereken sorumlulukları hatırlatan bu gün, bizler için büyük bir önem taşımaktadır.” dedi. Herkesin daha erişilebilir bir hayat için birlikte çaba göstermesi gerektiğini belirten Vali, empati duygusunun artırılması ve farklılıkların bir zenginlik olarak kabul edilmesi gerektiğini vurguladı.

Engelli Bireylerin Başarısı

Engelli vatandaşların toplumda önemli katkılarda bulunduğunu ifade eden Çiçek, “Onların spor, kültür, bilim gibi alanlardaki başarıları bizleri gururlandırmaktadır.” şeklinde konuştu. Ayrıca, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nün, engellilik konusundaki farkındalığı artırarak sorunların çözümüne yönelik bir adım olmasını umduğunu dile getiren Vali Çiçek, tüm engelli bireyler ve ailelerine içten sevgi ve saygılarını iletti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Popular Articles