Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Kayseri Şehir Hastanesi’nde Doktora Saldıran İki Şahıs Tutuklandı

    Kayseri Şehir Hastanesi’nde bir doktoru darp eden T.E. ve O.B. tutuklandı. Olayın ardından yapılan polis incelemeleri sonucu iki şüpheli yakalanarak cezaevine gönderildi. Kayseri İl Emniyeti, sağlık çalışanlarına yönelik şiddeti kınadı ve güvenliğin sağlanacağına dair taahhütte bulundu.

    Kayseri Şehir Hastanesi’nde bir doktoru darp eden T.E. ve O.B.

    **Kayseri Şehir Hastanesi’nde Doktora Darp: İki Kişi Tutuklandı**

    Kayseri Şehir Hastanesi’nde doktoruna saldırarak darp eden iki kişi, tutuklama kararıyla cezaevine gönderildi.

    **Olayın Detayları Emniyete Aktarıldı**

    Olay, ‘Görevi Başındaki Doktora Karşı Kasten Yaralama, Tehdit ve Hakaret’ suçlamalarıyla ilgili Yenişehir Şehit Nuri Yazanel Polis Merkezi Amirliği ekiplerinin yürüttüğü araştırma sonucunda meydana geldi. Ekipler, saldırıyı gerçekleştirenlerin kimliğini belirleyerek T.E. ve O.B. isimli şahısları kısa sürede yakaladı. Gözaltına alınan kişilerin, Emniyet’teki işlemlerinin ardından mahkemeye çıkarıldığı ve tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi.

    **Sağlık Çalışanlarının Güvenliği İçin Mücadele Devam Ediyor**

    Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü, konuyla ilgili yaptığı açıklamada sağlık çalışanlarına yönelik her türlü şiddeti kınadıklarını belirtti. Açıklamada, “Vatandaşlarımıza sağlık hizmeti sunmak amacıyla büyük bir özveriyle görev yapan sağlık çalışanlarımıza yönelik her türlü şiddeti kınıyoruz. Sağlık çalışanlarımızın güvenli bir ortamda görev yapabilmeleri amacıyla sürdüğümüz mücadele kararlılıkla devam edecektir.” denildi.

    Bu olay, sağlık sektöründe maruz kalınan şiddetin sona ermesi için yapılan mücadelenin önemini bir kez daha gözler önüne serdi.