Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Kayseri Jandarması, Ramazan Bayramı sırasında Cayrokopter ile havadan trafik denetimi gerçekleştirdi.

    Kayseri İl Jandarma Komutanlığı, Ramazan Bayramı sürecinde trafik güvenliğini artırmak amacıyla Cayrokopter ile havadan denetim gerçekleştirdi. Tuğgeneral Hakan Dedebağı, trafik yoğunluğunun arttığı bölgelerde alınan tedbirleri denetleyerek vatandaşlarla bayramlaştı. 7/24 denetimlerin süreceği bildirildi.

    Kayseri İl Jandarma Komutanlığı, Ramazan Bayramı sürecinde trafik güvenliğini artırmak

    Kayseri İl Jandarma Komutanlığı, Ramazan Bayramı’nın güvenli bir şekilde geçirilmesi amacıyla trafik tedbirlerini artırdı. Bu kapsamda, Cayrokopter kullanılarak Kayseri – İncesu yolu üzerinde hava destekli trafik denetimleri gerçekleştirildi. Jandarma trafik ekipleri, yapılan bu denetimlerde karayollarında ağır taşıtların yanı sıra emniyet şeridi ve banketlerde duraklama ya da park eden araçları hedef alarak, şerit izleme ve değiştirme kurallarına uymayan sürücüleri de dikkatlice denetledi. Bu uygulamanın amacı, bayram döneminde yaşanabilecek trafik sıkışıklığını asgariye indirmek, trafik kazalarının önüne geçmek ve kamu güvenliğini sağlamaktı. “Bir Kural, Bir Ömür, Yolun Sonu Bayram Olsun” sloganıyla yola çıkan jandarma, bayramın güven ve huzur içerisinde geçmesi için çalışmalara devam etti.

    Ayrıca, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hakan Dedebağı, bayram süresince yoğun araç trafiğinin yaşandığı Gesi Mahallesi Mimarsinan Caddesi’ndeki tedbirleri yerinde gözlemledi. Dedebağı, denetim esnasında hem jandarma personeli ile hem de yolcularla bayramlaşarak, herkesin huzur içinde bir bayram geçirmesi dileğinde bulundu.

    Kayseri İl Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Trafik güvenliğini sağlamak ve kazaların önüne geçmek adına, Bayram tatili süresince denetimler 7/24 sürecektir” denildi.