Kırıkkale’deki Yangına Kayseri’den Hızlı Destek
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talimatları doğrultusunda, Kırıkkale ili Yahşihan Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan bir kimya fabrikasında meydana gelen yangına müdahale etmek üzere 1 araç ve 4 personelden oluşan itfaiye ekibi bölgeye gönderildi.
Gelişmiş Ekipmanlarla Hızlı Müdahale
Kayseri Büyükşehir İtfaiyesi, sahip olduğu modern teknolojiyle donatılmış araçları ve eğitimli personeli aracılığıyla ihtiyaç duyulan her noktada hızlı ve etkili bir müdahale sergileyerek önemli bir başarı göstermeye devam ediyor. Bu bağlamda, Kırıkkale’nin Yahşihan OSB’sinde meydana gelen yangın olayına çevre illerden de destek sağlanması hedeflendi.
Yangının hızla büyüme olasılığını azaltmak amacıyla Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, Başkan Dr. Büyükkılıç’ın direktifleriyle vakit kaybetmeden bölgeye yönlendirildi.
Kayseri İtfaiyesi Olay Yerinde
Kayseri Büyükşehir İtfaiyesi bünyesindeki 1 araç ve 4 tecrübeli personel, Kırıkkale’deki yangın müdahale çalışmalarına destek vermek üzere hızlı bir şekilde olay yerine ulaştı. Kayseri Büyükşehir İtfaiye Teşkilatı, profesyonel ekibi ve gelişmiş ekipmanlarıyla dikkat çekerek, anında olay yerine varışlarının ardından diğer ekiplerle koordineli bir şekilde etkin müdahale gerçekleştirecekler.


