Dolandırıcılara Dikkat! Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nden Uyarı
Kayseri Büyükşehir Belediyesi, bazı üst düzey yöneticilerin isimlerini kullanarak dolandırıcılık yapmaya çalışan kötü niyetli kişilere karşı vatandaşları uyardı.
Son günlerde, bu art niyetli bireylerin belediyenin adını ve bazı bürokratların unvanlarını kullanarak vatandaşlardan para talep ettiklerine dair artan şikayetler üzerine belediye bir açıklama yaptı.
Yapılan açıklamada, vatandaşların bu konuda çok dikkatli olmaları gerektiği vurgulandı. Belediyenin veya yöneticilerin herhangi bir şekilde para talep etmelerinin söz konusu olmadığı belirtilerek, bu tür taleplerde bulunan kişilerin niyetinin yalnızca insanları dolandırmak olduğu ifade edildi.
Belediye ayrıca, bu tür durumlarla karşılaşan vatandaşların derhal güvenlik güçlerine haber vermeleri gerektiğinin altını çizdi. Bu, dolandırıcılıkla mücadelede önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.
VAN’IN ERCİŞ İLÇESİNDE KAMYONETİN ÇARPTIĞI SÜRÜDEKİ 37 KOYUN TELEF OLDU.