Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nde Kritik Görev Değişiklikleri Gerçekleştirildi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nde önemli atamalar yapıldı. Mücahid Soyak, KASKİ İnsan Kaynakları Daire Başkanlığına; Fatih Temeltaş, Genel Sekreter Yardımcılığına getirildi. Resul Duman, KASKİ Yönetim Kurulu Üyesi olurken, Enver Şamil Taşçı Park ve Bahçeler Daire Başkanlığına atandı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nde önemli atamalar yapıldı. Mücahid Soyak, KASKİ İnsan

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nde Yeni Atamalar Yapıldı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve ona bağlı kuruluşlarda önemli atamalar gerçekleşti.

Yeni yapılan atamalara göre, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığı görevine KASKİ’nin İnsan Kaynakları Daire Başkanı Fatih Temeltaş getirildi. Bu değişiklikle birlikte, önceki Genel Sekreter Yardımcısı Mücahid Soyak ise KASKİ İnsan Kaynakları Daire Başkanlığına atanmış oldu.

Ayrıca, Büyükşehir Belediyesi’nin Park ve Bahçeler Daire Başkanı Resul Duman, KASKİ Yönetim Kurulu Üyeliğine terfi ettirilirken, Park ve Bahçeler Daire Başkanlığına Kentsel Dönüşüm Daire Başkanlığı Proje Uygulama ve Uzlaşma Şube Müdürü Enver Şamil Taşçı atandı.

Büyükşehir Belediyesi, yeni atamaların Kayseri ve belediye için hayırlı olmasını dile getirirken, bu değişikliklerin kentteki hizmet kalitesini artıracağı vurgulandı.