Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Kaymakam Hasan Uğuz, Tatarlı Mahallesi’ndeki Jandarma Karakolunu Ziyaret Etti

    Afyonkarahisar Dinar Kaymakamı Hasan Uğuz, Tatarlı Mahallesi’ndeki jandarma karakolunu ziyaret ederek, güvenlik çalışmalarını değerlendirdi ve personelin özverili çabalarını takdir etti.

    Afyonkarahisar Dinar Kaymakamı Hasan Uğuz, Tatarlı Mahallesi’ndeki jandarma karakolunu ziyaret

    Kaymakam Uğuz, Jandarma Karakolunu Ziyaret Etti

    Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde, Kaymakam Hasan Uğuz, Tatarlı Mahallesi’nde bulunan jandarma karakolunu ziyaret etti.

    Ziyaret sırasında, Kaymakam Uğuz, jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği faaliyetler hakkında bilgi aldı. Bu buluşmada, güvenlik güçlerinin hem ilçe hem de belde sakinlerinin huzurunu sağlamak adına yürüttükleri çalışmaların önemi üzerinde duruldu. Kaymakam Uğuz, jandarma personelinin gösterdiği özverili çalışmalar nedeniyle teşekkürlerini iletti.

    Güvenlik Teşkilatının Önemi Vurgulandı

    Kaymakam Uğuz, yaptığı konuşmada, jandarma teşkilatının, bölgede güvenliğin sağlanmasında üstlendiği kritik rolü vurgulayarak, çalışmalara devam edilmesinin gerektiğinin altını çizdi. Ziyaretin ardından, hem güvenlik hem de vatandaşların huzurunu artırmak için ortak hedefler belirlendi.