Kaymakam Erkan Atam, Hisarcık’ta Gazi Mehmet Şener ve Ailesini Ziyaret Etti

1 Min Read

Kaymakam Erkan Atam, Gazi ve Ailesini Ziyaret Etti

Hisarcık ilçesinde yaşayan gazi Mehmet Şener ve ailesi, Kaymakam Erkan Atam’ın ziyaretine ev sahipliği yaptı. Kaymakam Atam, bu ziyareti sırasında şehit ailelerinin ve gazilerin her zaman devletin destek ve ilgisi altında olduğunu vurguladı.

Devletin Desteği Her Zaman Yanlarında

Kaymakam Erkan Atam, İlçe Emniyet Amiri Ayhan Istık ve İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Nurcan Uçar ile birlikte Kıbrıs Gazisi Mehmet Şener’i ziyaret ederek, kendisi ve ailesiyle bir araya geldi. Ziyaret esnasında gazi ve ailesinin talepleri dinlendi ve sorunları hakkında sohbet gerçekleşti.

Kaymakam Atam, devletin tüm imkânlarıyla şehit aileleri ve gazilere destek vermeye devam edeceğini belirtti. Ayrıca, bu özel ailelerin ihtiyaçlarının karşılanması için kapılarının daima açık olduğunu ifade etti.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version