Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Kastamonu’nun Tosya İlçesinde Çeltik Tarlasında Yangın, İtfaiye Ekipleri Tarafından Söndürüldü

    Kastamonu’nun Tosya ilçesindeki Çaykapı köyünde bir çeltik tarlasında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın hızla yayılarak çevredeki ekili araziye zarar verdi. Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye gelen itfaiye ekipleri, yangını kontrol altına alarak söndürdü.

    Bu haberin fotoğrafı yok

    Kastamonu’da Çeltik Tarlası Yangını Kontrol Altına Alındı

    Kastamonu’nun Tosya ilçesinde yer alan bir çeltik tarlasında meydana gelen yangın, itfaiye ekiplerinin başarılı müdahalesiyle söndürüldü.

    Olay, Tosya’nın Çaykapı köyünde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, çeltik tarlasındaki yangının sebebi henüz belirlenemedi. Alevler, kısa süre içinde büyüyerek çevresindeki ekili alanlara da sıçradı. Durumu fark eden çevredeki vatandaşlar, hemen itfaiye ekiplerine haber verdi.

    İtfaiye ekipleri, olay yerine ulaşarak yangına müdahale etti ve yangını kontrol altına almayı başardı. Ancak çıkan yangında ekili arazide ve çevrede bulunan ağaçlarda ciddi hasar oluştu. Çiftçiler ve köy sakinleri, yangının yarattığı tahribatın ardından büyük bir üzüntü içinde.