Kastamonu’da Trafik Kazası Sonrası Hastaya Hızlı Müdahale
Kastamonu’da meydana gelen ani bir trafik kazası sonrası 55 yaşındaki A.Ç. yaralandı ve acil müdahale için sağlık ekipleri devreye girdi.
Kaza Sonrası Acil Tedavi Süreci
8 Temmuz tarihinde yaşanan talihsiz olaydan sonra, yaralı vatandaş A.Ç., Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada ilk müdahalesi gerçekleştirilen A.Ç., sağlık Bakanlığı’na ait ambulans helikoptere İstanbul’a nakil edilmek üzere hazırlandı. Hastaneden alınarak Kastamonu Havalimanı’na götürülen A.Ç., buradan helikopterle başkent Ankara’ya gönderildi.
İl Sağlık Müdürlüğü’nden Açıklama
Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü, konuya ilişkin açıklama yaparak, “8 Temmuz’ da geçirdiği kaza sonrası yaralanan vatandaşımız, ekiplerimiz tarafından hastaneden kara yolu ile alındı. Tüm sağlık personelinin koordineli çalışmaları sonucunda, helikopter ambulans için belirlenen nakil noktasına güvenli bir şekilde ulaştırılmıştır. Bu süreçte katkı sağlayan her bir çalışana teşekkür ederiz” ifadeleriyle önemli bilgileri paylaştı.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
KASTAMONU’DA GEÇİRDİĞİ TRAFİK KAZASI SONRASI TEDAVİSİ SÜREN HASTA, SAĞLIK BAKANLIĞINA AİT AMBULANS HELİKOPTERİ İLE ANKARA’YA İLERİ TETKİK VE TEDAVİ İÇİ NAKİL EDİLDİ.
KASTAMONU’DA GEÇİRDİĞİ TRAFİK KAZASI SONRASI TEDAVİSİ SÜREN HASTA, SAĞLIK BAKANLIĞINA AİT AMBULANS HELİKOPTERİ İLE ANKARA’YA İLERİ TETKİK VE TEDAVİ İÇİ NAKİL EDİLDİ.
PENDİKSPOR, CHAMPİONSHİP EKİPLERİNDEN SHEFFİELD WEDNESDAY’DE FORMA GİYEN 26 YAŞINDAKİ İNGİLİZ GOLCÜ MALLİK WİLKS’İ RENKLERİNE BAĞLADIĞINI AÇIKLADI.