Kastamonu’da Traktörün Devrilmesi Sonucu Sürücü Hayatını Kaybetti

1 Min Read

Kastamonu’da Traktör Kazası: Sürücü Hayatını Kaybetti

Kastamonu’ya bağlı Ahlatçı köyünde meydana gelen bir kazada traktörün devrilmesi sonucunda sürücü yaşamını yitirdi.

Olayın detaylarına göre, 46 yaşındaki Ayhan Ilgaz, kullandığı traktörde kontrolünü kaybettikten sonra aracın devrilmesine yol açtı. Kazanın ardından 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulunuldu ve bölgeye acil sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri yönlendirildi.

Sağlık ekiplerinin olay yerinde gerçekleştirdiği incelemede, Ilgaz’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Jandarma Olay Yeri İnceleme ekipleri, kazayla ilgili detaylı bir tahkikat başlattı. Ayhan Ilgaz’ın cenazesi, otopsi işlemleri için hastane morguna kaldırıldı.

Olayla İlgili Soruşturma Başlatıldı

Traktör kazasıyla ilgili soruşturma süreci devam etmekte, yetkililer olayın nedenlerini araştırıyor. Kastamonu halkı, yaşanan bu üzücü olayın ardından gereken önlemlerin alınmasını bekliyor.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version