Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Kastamonu’da Minibüs Uçuruma Yuvarlandı: 10 Yaralı Var

    Kastamonu’nun Doğanyurt ilçesinde, Muhtar Şevket Özmen’in kullandığı minibüs, direksiyonunun kilitlenmesi nedeniyle 80 metrelik uçuruma düştü. Kazada 10 kişi yaralandı; yaralılar hastanelere sevk edildi. Jandarma olayla ilgili inceleme başlattı.

    Kastamonu'nun Doğanyurt ilçesinde, Muhtar Şevket Özmen'in kullandığı minibüs, direksiyonunun kilitlenmesi

    Kastamonu’da Minibüsün Uçuruma Yuvarlanması Sonucu 10 Yaralı

    Kastamonu’nun Doğanyurt ilçesinde bir minibüs, direksiyonunun kilitlenmesi sonrası yoldan çıkarak yaklaşık 80 metre derinliğindeki bir uçuruma düştü. Bu talihsiz olay sonucunda minibüste bulunan 10 kişi yaralandı.

    Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı

    Elde edilen bilgilere göre, Doğanyurt’un Denizgörülen köyünde, Muhtar Şevket Özmen’in kullandığı 37 AAS 564 plakalı minibüs, seyir halindeyken direksiyonunun aniden kilitlenmesi ile kontrolden çıktı. Minibüs, şarampolden aşağı yuvarlanarak ormanlık alandaki bir uçuruma düştü. Ağaçlara çarparak durabilen aracın içindeki 10 kişi yaralandı. Yaralılar, bulundukları yerden çıkarılarak İnebolu Devlet Hastanesi ve çevredeki diğer hastanelere sevk edildi. Minibüsteki yaralılardan 6’sı İnebolu Devlet Hastanesi’nde tedavi edilirken, 4 yaralı ise Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

    Yangın Yerindeki İncelemeler

    Olay sonrası jandarma ekipleri, kaza yerinde detaylı incelemelerde bulundu. Kazaya karışan minibüs, olay yerinden vinç ve çekici yardımı ile kaldırıldı.