Kastamonu’da Minibüsün Uçuruma Yuvarlanması Sonucu 10 Yaralı
Kastamonu’nun Doğanyurt ilçesinde bir minibüs, direksiyonunun kilitlenmesi sonrası yoldan çıkarak yaklaşık 80 metre derinliğindeki bir uçuruma düştü. Bu talihsiz olay sonucunda minibüste bulunan 10 kişi yaralandı.
Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı
Elde edilen bilgilere göre, Doğanyurt’un Denizgörülen köyünde, Muhtar Şevket Özmen’in kullandığı 37 AAS 564 plakalı minibüs, seyir halindeyken direksiyonunun aniden kilitlenmesi ile kontrolden çıktı. Minibüs, şarampolden aşağı yuvarlanarak ormanlık alandaki bir uçuruma düştü. Ağaçlara çarparak durabilen aracın içindeki 10 kişi yaralandı. Yaralılar, bulundukları yerden çıkarılarak İnebolu Devlet Hastanesi ve çevredeki diğer hastanelere sevk edildi. Minibüsteki yaralılardan 6’sı İnebolu Devlet Hastanesi’nde tedavi edilirken, 4 yaralı ise Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.
Yangın Yerindeki İncelemeler
Olay sonrası jandarma ekipleri, kaza yerinde detaylı incelemelerde bulundu. Kazaya karışan minibüs, olay yerinden vinç ve çekici yardımı ile kaldırıldı.