Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Kastamonu’da Kayıp Anne ve Oğulun Cenazeleri Bulundu, Anneye Ait Telefon Hala Kayıp

    Kastamonu Bozkurt’ta kaybolan Huriye Helvacı ve oğlu Osman Helvacı’nın cenazeleri bulunurken, annenin kayıp telefonu hâlâ tespit edilemedi. İki Kasım’dan itibaren arama çalışmaları olumsuz hava koşulları nedeniyle sonlandırıldı.

    Bu haberin fotoğrafı yok

    Kastamonu’da Anne ve Oğulun Cenazesi Bulundu

    Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde, kaybolan anne ve oğulun cenazelerinin bulunduğu alandaki arama operasyonları sona erdi. Ancak, annenin kayıp olan cep telefonuna henüz ulaşılamadı.

    Olayla ilgili edinilen bilgilere göre, Bozkurt ilçesinde yer alan Merkez Mahallesi Meteoroloji TOKİ Konutları’ndan 2 Kasım günü ayrılan Huriye Helvacı ve oğlu Osman Helvacı, uzun süre kendilerinden haber alamayan yakınları tarafından kayıp olarak bildirildi. Yapılan aramalar sonucunda, anne ve oğulun cansız bedenleri, Köseali köyünde bir dere yatağında bulundu.

    Arama Çalışmalarında Zorluklar Yaşandı

    Arama ekipleri, Huriye Helvacı’ya ait çanta ve kaybolan bir ayakkabıyı bulmasına rağmen, telefonunun izine ulaşamadı. Ayrıca, bölgede etkili olan sis ve sağanak yağış, arama çalışmalarını daha da zorlaştırdı. Hava koşullarının ağırlaşmasının ardından, arama faaliyetlerine son verildi.

    Bölgede görevli olan komando birlikleri ile AFAD, JAK ve UMKE ekipleri, arama çalışmalarına katkı sağladıktan sonra olay yerinden ayrıldı. Yetkililer, yapılan tüm müdahalelere rağmen cep telefonunun kaybolmuş olmasının üzüntü verici olduğunu belirtti.