Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Kastamonu’da Camiye Giren Yılan, İmamın Müdahalesiyle Dışarı Çıkarıldı

    Kastamonu’nun Aşağı Elyakut köyünde, camiye giren bir yılanı imam Muzaffer Duman güçlükle çıkarttı. Duman, yılanı süpürgeyle camiden çıkarırken “camiye misafir gelmiş” ifadesini kullandı. Yılan, doğal ortamına salındıktan sonra gözden kayboldu.

    Kastamonu'nun Aşağı Elyakut köyünde, camiye giren bir yılanı imam Muzaffer

    Yılan Camide, İmamın Cesaretiyle Kurtarıldı

    Kastamonu’da bir camiye giren yılan, köy imamı Muzaffer Duman tarafından zor da olsa dışarıya çıkarıldı.

    İkindi namazı için Aşağı Elyakut köyündeki camiye giden Duman, ayakkabılığın içinde bir yılanla karşılaştı. Yaşanan bu beklenmedik durumu “Camiye misafir gelmiş” diyerek ifade eden imam, hemen harekete geçti.

    Bir süre içinde süpürge yardımıyla yılanı caminin dışına çıkaran Duman, hayvanı doğasına geri saldı. Yılan, dışarıya bırakıldıktan sonra kısa sürede görüş alanından kayboldu.