Kastamonu’da 5 Yaşındaki Çocuğun Cansız Bedeni Bulundu, Annesinin Cenazesi İçin Çalışmalar Sürüyor

1 Min Read

Kastamonu’da Acı Bir Kayıp: 5 Yaşındaki Osman Helvacı’nın Cansız Bedeni Bulundu

Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde 5 yaşındaki Osman Helvacı’nın cansız bedeni bulundu. Bu trajik olay sonrasında Osman’ın cenazesi, gerekli otopsi işlemleri için Ankara Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Annesi Huriye Helvacı’nın cenazesini bulmak için yürütülen çalışmalar ise halen devam ediyor.

Araştırmalar ve Arama Çalışmaları Devam Ediyor

Anne-oğul, 2 Kasım tarihinde Bozkurt ilçesi Merkez Mahallesi’ndeki Meteoroloji TOKİ Konutları’ndan ayrıldıktan sonra bir daha kendilerinden haber alınamadı. Bu kayboluşun ardından AFAD, jandarma, polis ile gönüllülerden oluşan ekipler, günlerdir bölgedeki arama çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, 5 yaşındaki Osman’ın cansız bedenine ulaştıktan kısa bir zaman sonra, Huriye Helvacı’nın cansız bedenine de oğlunun bulunduğu yerin yaklaşık 50 metre yakınında erişmeyi başardı.

Küçük Osman’ın cansız bedeni, olay yerindeki incelemelerin tamamlanmasının ardından otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Huriye Helvacı’nın cenazesinin bulunması için yürütülen arama çalışmaları ise aralıksız bir şekilde devam ediyor. Bu acı olay, bölgede büyük bir üzüntüye neden oldu.

Share This Article
Leave a review

Leave a Review

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version