Kartepe Belediyesi’nden Öğrencilere Moral Dolu Etkinlik: Doğayla İç İçe Sınav Hazırlığı!

Kartepe Belediyesi, sınav hazırlığı yapan gençler için moral etkinliği düzenledi. Kartepe Atlı Binicilik Kulübü’nde gerçekleşen programda at binerken stres atan gençler, Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman’ın desteğiyle keyifli bir gün geçirdi. Başkan Kocaman, gençler için doğal ortamda motivasyon sağladı.

Kartepe Belediyesi, sınav hazırlığı yapan gençler için moral etkinliği düzenledi.

**Kartepe Belediyesi’nden Gençlere Moral Dolu Etkinlik**

Kartepe Belediyesi, sınav döneminde olan gençler için destekleyici ve motive edici bir etkinlik düzenledi. Etkinlik, Kartepe Atlı Binicilik Kulübü’nde gerçekleşti ve katılımcılar, hem stres atma hem de doğanın tadını çıkarma fırsatını buldular.

Rahatlatıcı Aktiviteler ve Atölye Çalışmaları

Sınav maratonuna hazırlanan gençlerin desteklenmesi amacıyla hazırlanan bu etkinlikte, at binme aktiviteleri, çeşitli atölye çalışmaları ve motivasyon programları yer aldı. Kartepe’nin doğal güzellikleri arasında yapılan bu etkinlik, gençlerin hem fiziksel hem de zihinsel olarak dinlenmesine yardımcı oldu.

Başkan Kocaman Gençlerle Bir Araya Geldi

Gençlerin motivasyon programına Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman da katılım gösterdi. Başkan Kocaman, gençlerle bir araya gelerek onların sınav öncesindeki heyecanına ortak oldu ve onlara moral verdi. Etkinlik boyunca gençlerin tüm atölyelerine katılan Başkan Kocaman, onlarla birlikte ata binerek bu deneyimi paylaştı. Kocaman, “Belediyemizin ücretsiz Atlı Binicilik Kulübü, bugün gençlerimizi ağırlıyor. Yoğun okul sürecinin getirdiği stres ve sınav heyecanını doğayla iç içe, ata binerek hafifletiyorlar. Yaz tatili boyunca ücretsiz hizmet veren Atlı Binicilik Kulübümüz, çocukları bekliyor,” şeklinde konuştu.