Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Kartal’da Basketbol Severler, Fenerbahçe Beko’yu Dev Ekrandan İzleyerek EuroLeague Final Heyecanını Paylaştı

    Kartal’da basketbol severler, Fenerbahçe Beko’nun THY EuroLeague Finali’nde Monaco ile karşılaştığı maçı dev ekrandan izleyerek heyecanı paylaştı. Aynı gün Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Türkiye U18 Şampiyonu olan Kartalspor’un oyuncularını tebrik etti.

    Kartal'da basketbol severler, Fenerbahçe Beko'nun THY EuroLeague Finali'nde Monaco ile

    Kartal’da Basketbol Tutkusu THY EuroLeague Finalinde Zirveye Ulaştı

    Kartal’daki basketbol tutkunları, THY EuroLeague Finali’nde Fenerbahçe Beko’yu desteklemek için meydanda bir araya geldi.

    Final karşılaşmasında Fenerbahçe Beko, Fransız ekibi Monaco ile mücadele etti. Taraftarlar, Neyzen Tevfik Meydanı’nda kurulan dev ekrandan bu önemli maçı izleyerek, takımlarının heyecanını paylaştılar. Fenerbahçe Beko’nun zafer için çabaladığı bu kritik maçı izlemek üzere çok sayıda sporsever katılım gösterdi.

    Kartalspor’a Tebrikler ve Çiçek Sunumu

    Aynı etkinlikte, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Türkiye U18 Şampiyonu olan Kartalspor’un futbolcu ve yönetimini tebrik ederek çiçek takdim etti.

    Yüksel, “Büyük bir başarı ile tekrar şampiyon olmayı başardılar. Kulüp başkanı, yönetimi, teknik direktör ve tüm ekibe ayrıca son dakikada gelen gol ve penaltı atışları ile bu başarıyı getiren genç yeteneklerimizi gönülden kutluyorum. Hepinize teşekkürler” ifadelerini kullandı.