Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Kartal’da 19 Mayıs Bayramı’nda Geleneksel Fener Alayı Yürüyüşü Coşkuyla Gerçekleştirildi

    Kartal’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, geleneksel Fener Alayı yürüyüşüyle kutlandı. Yüzlerce kişi, Türk bayrakları ve meşalelerle yürüyüş yaptı. Konserle devam eden etkinlikte katılımcılar, bayram coşkusunu paylaştı. Büşra Yıldırım, günün anlamına vurgu yaparken; Ayşin Altunbaş ve Türkan Dirik, Kartal Belediyesi’ne teşekkür etti.

    Kartal’da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, geleneksel

    Kartal’da 19 Mayıs Coşkusu: Fener Alayı Yürüyüşü Gerçekleşti

    Kartal, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı anlam dolu etkinliklerle kutladı. Geleneksel olarak düzenlenen Fener Alayı yürüyüşü, kalabalık bir katılımla gerçekleşti. Meşaleler, Türk bayrakları ve Atatürk posterleri taşıyan vatandaşlar, büyük bir coşkuyla yürüyerek Kartallı Kazım Meydanı’ndan Kartal Meydanı’na kadar ilerledi.

    Bayram Şenliğinde Unutulmaz Anlar Yaşandı

    Yürüyüş sonrası Kartal Meydanı’nda düzenlenen “Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Konseri” etkinliği, bayram sevinci dolu anlara sahne oldu. Kartal Belediyesi Sanat Akademisi Gençlik Senfoni Orkestrası, performanslarıyla katılımcılara keyifli anlar yaşattı ve bayram coşkusunu zirveye taşıdı.

    Vatandaşlardan Anlamlı Mesajlar

    Etkinliklere katılan Büşra Yıldırım, 19 Mayıs’ın ulusal kurtuluş mücadelesinin başlangıcını simgelediğini belirtirken, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün biz gençlere verdiği bu özel günü her yıl büyük bir heyecanla kutluyoruz,” dedi. Ayşin Altunbaş ise katılımın yoğunluğuna işaret ederek, “Her zaman böyle güzel ve coşkulu bir atmosfer yaratılıyor. Kartal Belediyesi’ne teşekkür ediyorum,” şeklinde konuştu. Türkan Dirik de bayramların birlik ve beraberlikle kutlanmasının önemini vurguladı ve “Kartal Belediyesi sayesinde bu bayramları aynı heyecanla yaşıyoruz,” ifadelerini kullandı.