Kars’ta, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluş yıldönümüne özel etkinlikler devam ediyor.
Bu kapsamda, Vali Ziya Polat, Türk Polis Teşkilatı’nın 180. yılı ve Polis Haftası dolayısıyla İl Emniyet Müdürü Mehmet Ömür Saka ve ekibini makamında ağırladı.
Vali Polat, Emniyet Teşkilatı’nın tüm çalışanlarına üstün gayretleri için teşekkür ederek, görevlerinde başarılar diledi.
Sohbet sırasında Emniyet Müdürü Saka ile bir süre sohbet eden Polat, ziyaret sırasında polis üniforması giymiş çocuklarla da fotoğraf çektirdi. Saka ve beraberindekiler, bu güzel anların ardından valilikten ayrıldılar.
Kars’ta Türk Polis Teşkilatı’nın 180. Yılı Kutlanıyor
Kars’ta Türk Polis Teşkilatı’nın 180. yıl dönümü etkinlikleri devam ediyor. Vali Ziya Polat, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ömür Saka ve ekibini kabul ederek,Polis Haftası kapsamında polislerin özverili çalışmalarını kutladı ve başarı diledi.

