Kars’ta Apartmanın Bodrum Katında Patlama ve Ardından Yangın Çıktı

Kars’ın Yenişehir Mahallesi’nde bir apartmanın bodrum katında meydana gelen patlama sonrası yangın çıktı. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbar üzerine polis ve itfaiye ekipleri olay yerine intikal etti. Yangın söndürülürken, bina tahliye edildi ve olayın nedeni araştırılıyor.

Kars'ın Yenişehir Mahallesi'nde bir apartmanın bodrum katında meydana gelen patlama

Kars’taki Patlama ve Yangın Korkuttu

Kars’ta, 5 katlı bir binanın bodrum katında gerçekleşen patlama sonrasında çıkan yangın, kısa sürelik bir paniğe yol açtı.

Olayın Meydana Geldiği Yer

Patlama, Yenişehir Mahallesi’ndeki beş katlı bir apartmanın bodrum katında meydana geldi. Bu trajik olay sonrası hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verildi. İhbarın ardından, olay yerine polis, sağlık ekipleri, itfaiye, Afet ve Acil Durum İl Müdürlüğü ile Karayolları Arama Kurtarma (KARAKURT) ekipleri yönlendirildi.

Yangın Söndürüldü, Tahliyeler Gerçekleştirildi

İtfaiye ekipleri, yangının hızlı bir şekilde kontrol altına alarak söndürme işlemlerini gerçekleştirdi. Yangın sırasında binada bulunan vatandaşlar güvenlik amacıyla tahliye edildi. Patlama ve yangının sebebinin ne olduğu konusunda ise yetkililer tarafından detaylı bir araştırma başlatıldı.