Kars’ta 2025 KÖYDES Projesi İçin Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Editör
1 Min Read

Kars’ta KÖYDES Projesi Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Kars Valiliği’nde, Vali Ziya Polat’ın başkanlığında KÖYDES değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Bu önemli buluşma, Kaymakamlar ve ilgili kurum yöneticilerinin katılımıyla 2025 yılına yönelik köy altyapısının desteklenmesi projesi için yapıldı.

2025 KÖYDES Ödeneği ve Altyapı İhtiyaçları

Toplantıda, Kars’a ayrılan 2025 yılı KÖYDES bütçesiyle köylerin altyapı ihtiyaçlarının etkin bir şekilde giderilmesi için planlanan projeler detaylı bir şekilde ele alındı. Altyapı ihtiyaçlarının karşılanması yönünde yapılacak çalışmaların yanında, mevcut projelerin durumu da gözden geçirildi.

Altyapı Çalışmaları Üzerine Genel Değerlendirme

Köylerde yürütülen altyapı projelerinin güncel durumu hakkında bilgiler paylaşıldı ve katılımcılar arasında fikir alışverişi yapıldı. Toplantının ardından, belirlenen stratejilerin uygulanması yönünde adımlar atılması kararlaştırıldı. Bu süreç, köylerin altyapı ihtiyaçlarının karşılanması adına önemli bir adım olarak değerlendirildi.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış